Ervaringen


Hieronder een aantal persoonlijke bedankjes.

Beste Maretta, 

Heel veel dank voor de stijlvolle uitvaart, de persoonlijke begeleiding, de tijd die je voor ons beschikbaar had. We hebben het allen ervaren alsof je er alleen voor ons was. Heel veel dank, ik heb je in m′n hart gesloten. C.S.
Beste Yvonne,

Heel hartelijk bedankt voor je goede begeleiding, zeer adequaat, nauwkeurig en op het juiste moment ook wat luchtigheid. Wij zijn zeer blij met jouw suggesties voor de begraafplaats. Nogmaals onze hartelijke dank.
Z. en S.

Beste Yvonne,

Wij kijken nog steeds met een bijzonder warm gevoel terug op de manier waarop jij er was tijdens de voorbereiding van mama′s begrafenis, zó zorgvuldig, zó betrokken, zó echt.
Dank je alsnog hartelijk.
A.P.

Beste Yvonne en Agnes,

Wij stellen het op prijs jullie te bedanken voor de uitstekende organisatie van alle praktische zaken rond het overlijden en de uitvaart van onze vader. Hoewel het gemis er niet minder om is, denken wij met warmte terug aan het mooie afscheid, dat wij samen met jullie voor onze vader hebben kunnen regelen.
C.P.
Lieve Yvonne,

In woorden is niet uit te drukken hoe ik getroffen ben door de liefdevolle benadering rond het overlijden van mijn man. Jouw goede verzorging, fijne woorden en houding jegens mij en de familie, heeft mij erg goed gedaan en zal zeker een troostvolle en dankbare herinnering blijven.
Heel, heel hartelijk dank.
T. de R.
Lieve Maretta,

Onze dankbaarheid reikt veel verder dan woorden kunnen zeggen. R.N.
Dear Maretta,

Thank you so much for the excellent, thoroughly professional yet caring service you provided for my father and our family. You and your service helped us all.
Thank you, I shall never forget.
B.D.

Maretta en Yvonne,

Jullie hebben nu in totaal 5 crematies voor ons geregeld en verzorgd, die hebben jullie perfect geregeld. Ik kan niet anders zeggen dan dat jullie vakvrouwen zijn. Ik hoop jullie niet gauw weer terug te zien, maar als we jullie nodig hebben bellen we jullie zeker weer. D.S. 

Beste Agnes,

Wij willen je heel erg bedanken voor de manier waarop je er voor ons was.
Jouw zorg voor ons was speciaal, niets was je te veel en altijd een luisterend oor.
Nogmaals heel veel dank.
Fam. v.d. M.